information

Bine ai venit la Despre bani si pensii!

Citeste postarile si spune-ti parerea. Iar daca iti place ce gasesti pe site-ul nostru spune-le si prietenilor tai.

Reclamatii, sesizari sau doar refulari

calendar 29 March 2009

Ieri cautand pe google am dat peste un site unde oricine poate face reclamatii si sesizari. Deocamdata nu sunt foarte multe pe site in schimb pe blog am gasit cateva foarte dragute. Pentru detalii dati click mai jos:

un alt fel de reclamagiu

reclamatii fata numar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Recomanda acest articol!

108 raspunsuri la “Reclamatii, sesizari sau doar refulari”

 1. Nick scrie:

  Vreau sa fac si eu o reclamatie. Am o cunostinta in Popesti Leordeni…il cheama
  Contu Iosif (Iozu)
  Sos.Oltenitei nr.21, Bloc T1-2, scara 1
  Apt. 1

  Este pensionar de vreo 5 ani pe boala…dar el nu are nimic…il plateste pe doctor o luna de pensie. In plus aceasta persoana lucreaza in continuare 7 zile pe saptamana la Restaurant Casa Iacob (Soseaua Oltenitei cu Centura Bucurestiului). Lucreaza ca electrician in spate la restaurant unde parcheaza tirurile.

  Ma gandeam ca ati putea sa-i faceti o vizita si sa faceti dreptate ca m-am saturat de oameni care mulge statul .

  Multumesc.

 2. Nicoleta scrie:

  În com.Roseti,jud. Călărași,iau pensii pe caz de boala(nevăzători,nebuni) si nu au nimic. Nevazatorii merg si fac cumpărături iar nebunii repara televizoare sau muncasc).

 3. RAMONA scrie:

  buna ziua,
  as dori sa aduc la conostinta oricui ma poate asculta despre cazul cumnatului meu care de ceva ani are pareza pe partea dreapta,nu vorbeste si singurul lucru pe care il poate face singur este sa manance cat de cat si sa mearga sa faca pipi in rest baie si etc este mereu ajutat de sora mea.
  pe langa pareza ami are si operatie pe cord deschis cu valve noi si multe altele.
  Are o fetita de 9 ani si acum dupa comisia la care a fost i-au facut o pensie de 500 ron.
  Am sa-l iau impreuna cu sora mea sa-l ducem la cei de la casa de pensii si sa -l tina ei cu 500 ron,sa-l spele,sa-l ingirjeasca si sa-i cumpere medicamente si sa mai sustina si copilul .
  Se pare ca nu stim unde e nevoie si unde nu.
  pe bune chiar nu putem sa fim oameni?
  eu sunt foarte revoltata de ceea ce vad si citesc aici si am sa o ajut pe sora mea sa faca demersurile necesare sa ajunga cazul si la comunitatea europeana daca e cazul si la Drepturile Omului!

 4. mirela scrie:

  IN LOCALITATEA MOTATEI SAT DOLJ EXISTA MAI MULTE PERSOANE PENSIONATE PE CAZ DE BOALA DAR NU AU NICI O BOALA POATE NUMAI BAUTURA SI DE ANI DE ZILE SARACESC BUGETUL TARII UNA DIN ELE E VECINIL MEU TOLAN CONSTANTIN

 5. covalschi catalin scrie:

  Buna ziua vreau sa fac o reclamatie am o vecina care ia pensie de handicap sau de boala pe nedtept ia nu a muncit de loc toata viata ei cum se poate asa ceva a avut o sora care a lucrat la policlinica si ia cred ca ia rezolvat sa ia pensie pe nedrept cu relati. Mrejeru Maria se numeste asa zisa pensionara din Vatra Dornei jud.Suceava str.schitului nr.11 mam gandit sai faceti o vizita si sa faceti dreptate in cazul asta ia profita de pensia ce o are si se ia de copii mei minori îi scoate din curte în strada de cate ori am chemat politia îmi spun ca nare ce sai faca ca e bolnava cum se poate trai în acelasi imobil al primariei cu asa oameni .Multumesc

 6. petrescu scrie:

  sotia mea este benificiara legii 189/2000 cuindemnizare de 349 .Sora ei si ea tot benificiara legii 189/2000 din jud.arges ionescu marina are indemnizatia de 689 lei unde e greseala,la dolj sau la arges?

 7. Roxana scrie:

  Buna seara!Am de facut si eu o sesizare dna Circiumaru Sevastia din Draganesti Olt str Podgoria nr 13 este pensionata pe caz de boala psihiatrie gradu 2 ea nu este bonlava din contra are grija de un bebe mic

 8. Roxana scrie:

  Circiumaru Sevatita str Podgoria nr 13 Draganesti Olt jud Olt

Raspunde

Add to Technorati Favorites