information

Bine ai venit la Despre bani si pensii!

Citeste postarile si spune-ti parerea. Iar daca iti place ce gasesti pe site-ul nostru spune-le si prietenilor tai.

Ce avantaje imi ofera o pensie privata obligatorie?

calendar 23 October 2012


Pentru pensia privata obligatorie nu platesti nici un ban in plus si ai cel putin 5 avantaje:

1. In primul rand banii se trang chiar in contul tau si se intorc la tine la varsta pensionarii. Tu esti unicul proprietar al banilor stransi pentru pensie si acestia nu vor mai acoperii pensiile altor pensionari.

2. In al doilea rand poti avea o pensie mai buna. Muncesti mai mult, capeti mai multa experienta, esti din ce in ce mai bine platit si se strang din ce in ce mai multi bani in cont.

3. In cazul nefericit al decesului, banii nu se pierd. Mostenitorii vor beneficia de suma acumulata in contul tau.

4. Si in caz de invaliditate de gradul I sau II pentru afectiuni care nu iti mai permit sa muncesti primesti banii din cont.

5. Si ar mai fi si avantajul ca e foarte simplu sa aderi la un fond de pensii administrat privat. Iti alegi o companie , administrator al unui fond de pensii si iei legatura cu un agent de marketing. Apoi completezi si semnezi un act de aderare care apoi trece printr-un proces de validare.


Deprecated: Function link_pages is deprecated since version 2.1.0! Use wp_link_pages() instead. in /home3/adriapb8/public_html/desprepensii/blog/wp-includes/functions.php on line 6078

Raspunde


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/adriapb8/public_html/desprepensii/blog/wp-content/themes/Maxima/comments.php on line 74

Add to Technorati Favorites