information

Bine ai venit la Despre bani si pensii!

Citeste postarile si spune-ti parerea. Iar daca iti place ce gasesti pe site-ul nostru spune-le si prietenilor tai.

Apuseni

calendar 21 August 2008

Am fost in vacanta. Pentru anul acesta am ales sa ramanem in tara.  Si cum nu am dorit sa iesim din normalitate am fost la Mare si la munte. A fost minunat.

La munte am fost in Apuseni. Am stat la o mica pensiune dintr-un sat cu un nume ciudat, Doda Pilii. Doamna Carmen, proprietara pensiunii ne-a rasfatat cu preparate cum din ce in ce mai putini stiu sa faca.

In Apuseni exista o rezervatie naturala care pe langa trasee foarte bine marcate, pesteri si chei, exista oameni care revin an de an. Am fost uimit sa vad oameni venind din Cehia, Polonia, Olanda, Germania si Ungaria pentru a vedea un colt din Romania. Si erau multi, veniti cu cortul sau cu rulota. Cineva povestea despre vecinul sau care a plecat definitiv in Ungaria de mai bine de 2 ani. Si s-au revazut in Padis anul acesta.

Ce m-a uimit a fost curatenia. Cred ca se datora unor anunturi in 3 limbi care erau peste tot. Anunturile spuneau ca daca ai reusit sa aduci pana aici un pet plin cu apa esti in stare sa-l duci inapoi pana la un loc unde se pot depozita gunoaiele.

Ca sa va convingeti de frumusetea locurilor am sa atasez si cateva fotografii.

2

3

cioban

5

Technorati Profile
SEO Romania


Deprecated: Function link_pages is deprecated since version 2.1.0! Use wp_link_pages() instead. in /home3/adriapb8/public_html/desprepensii/blog/wp-includes/functions.php on line 6078

2 raspunsuri la “Apuseni”

  1. Marilena Suciu scrie:

    Buna!
    Despre Apuseni…da, sunt frumosi,curati…si un aport important revine org.Cercetasii Romaniei,din care face parte si fata mea,Diana.Chiar in anul acesta a fost in Padis….ecologizare,placute de avertizare,trasee…si multe alte lucruri marunte sunt facute de cativa ecologisti micuti ,iubitori de natura, desigur cu sprijinul autoritatilor locale.Sper ca munca lor sa fie respectata de alti vizitatori si muntii cu padurile sa fie si pe mai departe “ca o catedrala”,dupa cum spunea Diana.
    Mai veniti…toamna sunt foarte colorati iar in timp de iarna sunt magici si este loc de schi la Arieseni,pana tarziu,in primavara…

  2. Liviu Toma scrie:

    Apusenii sunt locul pe care fiecare din noi ar trebui sa-l viziteze…

Raspunde


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/adriapb8/public_html/desprepensii/blog/wp-content/themes/Maxima/comments.php on line 74

Add to Technorati Favorites