information

Bine ai venit la Despre bani si pensii!

Citeste postarile si spune-ti parerea. Iar daca iti place ce gasesti pe site-ul nostru spune-le si prietenilor tai.

Viena sub asediu

calendar 28 June 2008

viena5-300x199.jpg

Viena este sub asediu. Peste tot vezi sustinatori ai echipelor finaliste, Spania si Germania. Cine va castiga? In mod sigur Viena.

Am vazut in Stephansplatz cel putin 10 persoane purtand pancarte care anuntau ca cumpara bilete la finala. Unii chiar spuneau ca ofera cel mai bun pret. Se pare ca pe piata neagra aceste bilete au ajuns la 10.000 EUR bucata.

Dar nu toti cei ce asediaza Viena sunt spanioli sau nemti. Sunt multi rusi venit la campionatul mondial. Chiar daca echipa lor a parasit competitia ei au ramas inca aici. Cineva imi spunea deunazi ca joi (26.06) au aterizat pe aeroportul international din Viena peste 200 de avioane private ce aduceau oligarhi rusi care doreau sa-si sustina echipa. Se pare ca acestia au incurcat destul de mult traficul aerian deoarece nu si-au asteptat randul la aterizare si personalul ce controla traficul aerian a fost nevoit sa intarzie cursele comerciale pentru a evita accidentele.

Azi toti au iesit la cumparaturi. In magazine se vorbeste fluent pe langa germana si engleza, spaniola, rusa, ceha, italiana franceza si chiar portugheza. E un amestec de graiuri si de culturi incredibil. Eu am reusit sa vorbesc romaneste cu o chelnerita (venita din Romania). Lume multa in Viena azi si majoritatea erau straini. Vienezii se pregatesc sa-si faca socotelile. Dar pana atunci mai au o zi. Si toti asteapta cu sufletul la gura sa vada cum se va termina campionatul european.

Voi cine credeti ca va castiga campionatul?


Deprecated: Function link_pages is deprecated since version 2.1.0! Use wp_link_pages() instead. in /home3/adriapb8/public_html/desprepensii/blog/wp-includes/functions.php on line 6078

Raspunde


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/adriapb8/public_html/desprepensii/blog/wp-content/themes/Maxima/comments.php on line 74

Add to Technorati Favorites